Descargar EBOOK Matemàtiques actives 5 anys valencia autor VV.AA. gratis online


Descargar EBOOK Matemàtiques actives 5 anys valencia autor VV.AA. gratis online Título Del Libro: Matemàtiques actives 5 anys valencia
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 3.93 Mb
El autor del libro: VV.AA.
El editor: EDICIONES SM
ISBN 13: 9788467593891
Idioma del libro: ES

Read full description of the books:Un mètode per a desenvolupar el pensament lògic i provocar l'aprenentatge de les matemàtiques des del diàleg, el joc i l'experiència.
Amb el projecte de Matemàtiques actives d'SM per a Infantil, els xiquets desenvoluparan el pensament lògic i aprendran d'una manera vivencial, manipulativa i grupal, conceptes matemàtics bàsics relacionats amb els següents blocs de contingut: Geometria i propietats dels objectes, Mesura i relacions espaciotemporals, Lògica i resolució de problemes, Nombres i operacions.
La metodologia de les Matemàtiques actives per a Infantil es basa en el diàleg que s'establix amb el xiquet, de manera que el procés d'aprenentatge de cada contingut partirà d'este diàleg. Les activitats i les propostes didàctiques aniran dirigides al fet que siga l'alumne el que tinga la necessitat de posar nom al contingut que ha d'aprendre. En cada curs, l'alumne tindrà un quadern per trimestre, a més d'activitats interactives i contingut multimèdia en la web.


El autor es VV.AA. escribió un interesante libro titulado Matemàtiques actives 5 anys valencia. El libro de la publicó la editorial EDICIONES SM, y en este momento por el libro de Matemàtiques actives 5 anys valencia PDF ISBN (9788467593891) es necesario pagar 32.17 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Matemàtiques actives 5 anys valencia EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor VV.AA., que te pueden gustar, igual que el libro de Matemàtiques actives 5 anys valencia EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Matemàtiques actives 5 anys valencia EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Matemàtiques actives 5 anys valencia PDF
Descargar en EPUB Matemàtiques actives 5 anys valencia EPUB
Descargar en DOC Matemàtiques actives 5 anys valencia DOC
Descargar en TXT Matemàtiques actives 5 anys valencia TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Matemàtiques actives 5 anys valencia


Alvaro

Un libro que ha gustado mucho!

Juan

Un fascinante libro!

Andrea

Vale la pena leer y releer de nuevo

Hugo

¿Por qué se ha acabado! Debe ser infinita!!!))))

Aitana

Ordinario de una sola vez en el libro, pero es interesante
Añadir comentario
Descargar EBOOK Matemàtiques actives 5 anys valencia autor VV.AA. gratis online

PDF: matemtiques-actives-5-anys-valencia.pdf Matemàtiques actives 5 anys valencia PDF
EPUB: matemtiques-actives-5-anys-valencia.epub Matemàtiques actives 5 anys valencia EPUB
DOC: matemtiques-actives-5-anys-valencia.doc Matemàtiques actives 5 anys valencia DOC
TXT: matemtiques-actives-5-anys-valencia.txt Matemàtiques actives 5 anys valencia TXT